20/1/23 Ràdio Ciutat de Tarragona (en català)

Més enllà de la magia i de la repercussió mediàtica, Caps se sent molt orgullós de representar el talent del territori i afirma que se sent “molt orgullós de ser ambaixador de Tarragona”.

Però d’on prové la magia de Caps? Doncs d’un desig d’infantesa, ja que segons ens explica, “sempre somiava en ser mag, jo de gran sempre deia que volia treballar de la magia”. L’afició del seu pare també va ser una peça clau per endinsar-se en el món de la magia i arribar al nivell actual. “Ara ho puc dir, sóc mag i sóc el més feliç”.

“Com a art i professió, la màgia també existeix”, Caps reivindica amb aquesta reflexió la tasca i formació dels mags i reivindica que també és una professió que compta amb un llarg camí d’aprenentatge.

Amb Caps hem repassat el seu camí fins a Got Talent, el programa de televisió que ha aconseguit conquerir i que li ha donat una gran repercussió mediàtica. “És un programa que recomano a tothom, sobretot que es presentin els artistes joves perquè trepitjar i viure aquesta experiència ha estat increible”.

A partir d’ara i amb l’empenta de Got Talent, Caps començarà una gira per portar la seva màgia arreu d’Espanya però on les primeres parades seran a Catalunya.

Categorias

Facebook