ENTREVISTA DIARI ARA 8/2/23 (en català)

MÈDIA  /  TV 07/02/2023

Jordi Caps: “Charlize Theron em va fer sentir com si fóssim amics de tota la vida”

Mag, guanyador de ‘Got Talent 8’

https://www.ara.cat/media/tv/charlize-theron-em-sentir-fossim-amics-tota-vida_128_4616737.html

BARCELONAJordi Caps (Barcelona, 1971) ha fet història i s’ha convertit en el primer mag a guanyar Got Talent, el talent show de Telecinco. Fa més de 15 anys que l’il·lusionista català es dedica exclusivament a la màgia, fent actuacions en esdeveniments privats en què desplega tots els seus trucs a molt poca distància dels espectadors. Entre el públic hi ha tingut noms com l’actriu Charlize Theron, el futbolista Leo Messi i la família reial de l’Aràbia Saudita.

Per què et vas presentar a Got Talent

— Em trucaven cada any, però jo no hi volia anar perquè considerava que era un risc jugar-me la carrera professional a una carta en un minut d’actuació. És un dels motius pels quals els professionals no hi anem. Però bé, vaig tocar fons amb el covid, com la majoria d’artistes i el sector de la cultura. Se’m van acabar els estalvis, vaig poder remuntar perquè va arribar l’estiu i encara em vaig poder salvar. Aleshores vaig pensar: «El res ja saps el que és, ara vaig a tot i m’hi presento».

Categorias

Facebook