El Vallenc 23/12/22 (en català)

Nit màgica la que es va viure ahir, dimarts, a la nit al plató del programa de Telecinco ‘Got Talent España’, on el mag i il·lusionista brafimenc Jordi Caps es va proclamar guanyador de la vuitena temporada del concurs.

La seva actuació va ser un número de màgia de connexions en què les cartes escollides pels membres del jurat, als quals va tornar a fer partícips, ja havien estat elegides amb anterioritat per ells mateixos en les passades audicions i les semifinals del xou de Telecinco.

Jordi Caps va tornar a rubricar la seva actuació amb un final sorprenent, mostrant com les cartes resultants coincidien, a més, amb el seu nom i data de naixement, la que va marcar l’inici del seu amor per la màgia, tal com va esmentar, fet que va provocar que el jurat i el públic, bocabadats, es posessin dempeus tot aplaudint-lo.

Durant la gala de la final de ‘Got Talent’ vam poder veure un Jordi Caps emocionat quan va veure que el seu pare pujava per sorpresa dalt de l’escenari per dedicar-li unes paraules, i també quan la seva mare i el seu germà van aparèixer en pantalla per donar-li suport.

De l’emoció, el mag i il·lusionista brafimenc va passar a la sorpresa quan, després d’obrir-se el torn de votacions, va ser escollit un dels quatre finalistes més votats per l’audiència, i finalment a l’eufòria, en sentir, minuts més tard, el seu nom com a guanyador del programa, fet que el va convertir en el gran triomfador de la final de ‘Got Talent España’, juntament amb la seva “màgia de veritat”.

Categorias

Facebook