Aqui podeu trovar el resum fotográfic del vallspiula amb JORDI CAPS

https://photos.google.com/share/AF1QipNbBiLYG03bOGGprmeOnoBrR3A6WfmdVTFEumFnqgBYb4M_uP4WzXVMhPeC1vertg?key=U0h5d0s4Y1ZoaGhGQ1J3WTh6NW9iUExJc1JCRXlR

 

http://elportalnou.blogspot.com.es/2016/10/el-mag-i-illusionista-de-brafim-jordi.html

 

La propera edició del sopar-tertúlia de col·lectiu #Vallspiula comptarà en aquesta edició amb el mag i il·lusionista Jordi Caps com a convidat. La trobada es celebrarà al Restaurant El Portal 22 aquest dijous, 27 d’octubre, a dos quarts de 9 del vespre. La trobada està oberta a tothom i les persones que hi vulguin participar poden sol·licitar-ho per correu electrònic enviant un missatge a vallspiula@gmail.com. Les places són limitades fins a un màxim de 20 persones.

 

La participació del mag Jordi Caps permetrà conèixer una altra dimensió de la màgia, ja que aquest artista de Bràfim ha sabut combinar màgia i empresa amb l’experiència ‘La màgia del talent’. Amb aquest producte, Caps ha aconseguit traslladar les habilitats del seu món al de l’empresa, per ajudar els equips a assolir els seus objectius. Per a Jordi Caps, màgia, il·lusió, formació i empresa són conceptes que van molt units.