Un  any més la nostra provincia s’omple de bona màgia, a càrrec d’un dels pocs mags profesionals que tenim a Tarragona, dedicant-se exclusivament a aquest  art .

Jordi Caps, ja és un dels mags  a tenir en compte dins el panorama màgic del nostre país,  amb una llarga trajectòria vinculada a aquest bonic art i referent de Tarragona allà on va.

Jordi Caps, és el pioner a casa nostra, en fer arribar la màgia més enllà dels escenaris i prova d’això és  el MAGIAGEMENT,  Un producte  dirigit a directius i alts càrrecs d’empresa, que podreu gaudir el proper 21 de Juny a les sessions del BON DIA TARRAGONA, a la CAMBRA DE COMERÇ DE TARRAGONA sota el nom  “ILUSIONEU-VOS”.

Que poden apendre els empresaris d’un mag? Són aplicables els principis de la màgia a la gestió d’un negoci? Es pot parlar de producte, clients i venda en ambdòs casos? Es posible adquirir coneixements i habilitats de lideratge i divertir-se al mateix temps?

A aquestes i altres preguntes donen resposta Jordi Caps, il-lusionista profesional i Jordi Villoro, consultor empresarial. Ells dos han creat un producte totalment innovador i orientat a les empreses.  MAGIAGEMENT és la combinacio de dues disciplines: màgia i management o el que és el mateix, màgia i gestió empresarial.

Magiagement sap que les habilitats s’aprenen i que s’apren millor i es recorda més aquell missatge que impacta.  Per això totes le bases conceptuals del lideratge s’esecifiquen amb jocs de màgia. Sessions vivencials per parlar d’innovació , comunicació, sinergies, treball en equip, empatía, motivació…en les que el món de la màgia i del comerç es fusionaran en un món d’il-lusió d’una manera molt original, entretinguda i enriquidora.

MAGIAGEMENT  amb ILUSIONEU-VOS vol sorpendre per ser memorable, Divertit per captar l’atenció. .Ensenyar per ser útil.

Jordi Caps,  és il-lusionista polivalent, toca tots tipus de màgia, desde la màgia infantil a les gran sil-lusions, pero  destaca el seu número de màgia d’aprop, actualment  a la cartellera teatral de Barcelona i èxit a l’última trobada Nacional de mags.  La seva personalitat i el seu carácter crean una fusió entre mag i espectador única, i si li afegim l’improvització  a la dificultat dels seus espectàcles  forma un producte diferent a la resta. Prova d’això son els molts particulars, ajuntaments, empreses, colectius, etc.. que ja compten amb ell per els seus espectacles i formacions.   Parlar de màgia ja és parlar de Jordi Caps

Jordi Villoro, consultor, formador, conferenciant amb més de 25 anys d’experiència. Ha desenvolupat programes de formació en empreses nacionals i multinacionals de reconegut prestigi. Ha treballat en departaments de màrqueting i vendes a empreses de diversos sectors. Ës profesor d’habilitats directives d’ESIC Bussiness & Marketing School i col-labora amb altres universitats. Doctorat en Pscicologia, master en Màqueting. Postgrau en Consultoria, llicenciat en Publicitat I Relacions Públiques, diplomat en Ciències empresarials, en Turisme i en Comerç interior.

JORDI CAPS i JORDI VILLORO, ens porten la màgia i el comerç  a una altre dimensió ,que no us podeu perdre el proper 21 de JUNY a la CAMBRA DE COMERÇ de TARRAGONA.