Torna l’estiu i tornem a parlar màgia . I es que podem presumir que dos dels mags més reconeguts actualment són fets a casa nostra .Tots dos , tot i no sent nascuts a Bràfim hi tenen les seves arrels i són veritables ambaixadors d’aquest municipi i de la nostra comarca.

Dues generacions de mags que reparteixen il-lusions arreu de la nostra geografia i més enllà de les nostres fronteres.

Poc més hem de dir que no és sàpiga del popular Màgic Andreu, qui després de la seva llarga trajectòria continua lligat a projectes màgics i solidaris nacional i internacionalment.

Arribat del Nepal , país que visita cada any , porta la seva màgia per ajudar i educar a cents de nens del carrer que es troben en una molt precària situació .

 

Aquesta darrera setmana va estar al capdavant del primer Critèrium Màgic de Creixell. Un esdeveniment on la màgia va ser la protagonista. Màgia pels carrers, diverses gales per grans i petits, tallers , conferències de màgia i educació i fins i tot un concurs de joves talents.

 

Seguint el seu estel , i prenent el relleu , hi trobem al ja reconegut Jordi Caps , un mag de referència dins el panorama màgic actual i un dels pocs professionals de la província de Tarragona. Mag polivalent que realitza tot tipus de màgia però especialitzat en la màgia més difícil, la de proximitat , portant-la a nivells inimaginables dins el món de les empreses.

Entre els projectes en els que està immers trobem la publicació del seu primer llibre , amb pròleg del Màgic Andreu i la creació d’un nou Festival de Màgia.

 

L’Alt Camp no es vol quedar enrere respecte moltes altres comarques que ja tenen el seu Festival. Un acte que darrerament s’ha convertit en una trobada esperada per tothom, on una vegada a l’any tot un poble s’uneix en un món d’il-lusió. Aquest estiu podrem gaudir-lo molt aprop, al pla de Santa Maria.

 

 

NEIX EL FESTIVAL MÀGIC DEL PLA DE SANTAMARIA

 

Una cita obligada que tindrà lloc aquest estiu ,concretament el 14 d’Agost . Neix el Festival de Màgia del Pla de Santa Maria , acte corresponent a la Festa Major 2016, iniciativa del seu Ajuntament i sota la direcció del mateix Jordi Caps. Un festival que apunta molt alt i per el que passaran artistes de prestigi internacional.

 

Després de l’èxit aconseguit l’any passat , es va apostar per aquest format i aquesta primera edició tindrà un cartell de luxe. Un espectacle de primera categoria, únic a la província i que no us podreu perdre. Artistes professionals de primer nivell ens presentaran les seves il-lusions en totes les seves disciplines, entre els que destacarà el Premi Europeu de Màgia. Seran dues hores de sorpreses i sobretot de molt d’humor. Una màgia per tota la família per sorprende a petits i deixar als grans bocabadats.

No us quedeu sense entrada!