Un interesante articulo de prensa presentando el producto de ” La magia del talento”. Paralelismos entre el mundo de la magia y el mundo de la empresa.

Actualment porta la màgia més enllà d’on normalment estem acostumats a veure-la i ens ha sorprès la seva tasca dins el món empresarial. Un producte dissenyat per ell, que acosta el món de la màgia al món de l’empresa, La màgia del Talent, creat exclusivament per empreses que volen afegir màgia en el seu dia a dia.

El ja popular Jordi Caps ha creat aquest producte per tal d’ajudar les empreses a aconseguir els seus objectius, explicant que el que hi ha darrera de la màgia no només són secrets, sinó que hi descobrim sorprenents habilitats que, aplicades al món empresarial, ens faran aconseguir tot el que ens proposem.

Jordi Caps torna a demostrar el seu caràcter emprenedor i ens ho explicarà en el seu primer llibre, que properament sortirà a la llum i que començarà amb un extraordinari pròleg del Màgic Andreu.

Màgia, il·lusió, formació i empresa són conceptes que ara van molt lligats i Jordi Caps crea una fusió única per fer veure l’increïble i demostrar que, amb il·lusió, tot és possible.

Importants empreses i multinacionals a nivell de tot el país estan confiant en el producte i han pogut veure els resultats. Barcelona, Tarragona, Madrid i Bilbao són les primeres ciutats que Jordi Caps ha visitat amb aquest exclusiu producte, i és que, poc a poc, les empreses s’adonen que la il·lusió juga un paper molt important en la seva organització.
El seu repte consisteix en descobrir, des del coneixement que ens dóna la màgia, quins secrets s’amaguen en els nostres mecanismes cerebrals i com podem potenciar el funcionament en processos clau com la comunicació, la gestió emocional o la presa de decisions.

El treball d’en Jordi Caps és la posada en escena del talent professional, que mitjançant el seu treball aconsegueix activar aquest mecanisme de la il·lusió i fa descobrir que paraules com compromís, comunicació, creativitat, empatia, actitud, impacte, equip i un llarg etc. tenen molt a veure en ambdós mons, el de la màgia i el de l’empresa.

A part d’aquests nous projectes, ens prepara noves sorpreses, com l’aparició a un conegut canal de televisió on presentarà la màgia d’una manera també molt diferent.

Tampoc deixa de banda les actuacions per a particulars i en esdeveniments exclusius. Darrerament ha actuat per personalitats del món de la política, de l’esport (jugadors del primer equip del FC Barcelona, com Sergi Roberto o Javier Mascherano), de la televisió i també ha estat present en esdeveniments a nivell mundial com el Congrés de Mòbils de Barcelona d’aquesta darrera setmana, o la propera Fira Alimentària, representant una important empresa de la nostra comarca.

I és que Jordi Caps és un dels artistes més internacionals de casa nostra, un dels nostres millors ambaixadors, que porta el nom de Bràfim, de l’Alt Camp i de Tarragona arreu on actua. Segons les seves paraules, “tinc moltes ganes de venir a actuar a Valls, on encara no he tingut l’oportunitat de fer-ho. M’agradaria molt compartir el meu espectacle amb tots els vallencs! Espero poder fer-ho aviat!”.