JOSEP RAMON CORREAL ( DIRECTOR DIARI DE TARRAGONA)

Jordi Caps és un il·lusionista de Bràfim que fa uns dies em va deixar ben distret. Mentre la cosa va anar de fer aparèixer pilotetes del nas, no em vaig deixar impressionar. Però, tot d’una, desplega un joc de cartes, diu que me’n pensa una, sense tocar-la ni mirar-la, i després de quatre jocs de mans, va el paio i treu de la butxaca la carta que havia pensat. Per tres vegades seguides va endevinar el naip que jo havia triat mentalment. Val a dir que la darrera vegada vaig anar a fotre’l i vaig variar el pensament. Doncs també va caçar la peça de la baralla que havia clissat. Jordi Caps està aplicant ara les seves tècniques màgiques al món de l’empresa. Diu que els resultats són sorprenents en els equips d’atenció al client, en els departaments de vendes i també en els directius. «Hi ha molt paral·lelismes entre la màgia i l’empresa», remata Caps. Potser és una idea esbojarrada, però no podria fer res Jordi Caps per arreglar la situació política?